Gävle’s ekologiska restaurang

Ekologiskt och närproducerat

Vi försöker till största möjliga mån köpa våra råvaror från närliggande producenter, och lägger stor vikt vid att våra råvaror ska vara ekologiska och fria från bekämpningsmedel och besprutning. När det gäller vår dryck är vi stolta över att säga att alla våra drycker är hållbart producerade allt från vin och öl till lättdrycker.

Lunchöppet

Under lunchen så kan du avnjuta dagliga specialiteter från vårt kök med tillhörande salladsbord, soppa, hembakat bröd och ekologiskt smör.
​​​​​​​Vi erbjuder även alltid vegetariska och fiskalternativ.
VÄLKOMMEN IN
ÖPPETTIDER
Lunchöppet
​​​​​​​Måndag - Fredag kl 11-14 

Kvällsöppet

Välkomna att prova vår nya meny med fokus på det naturliga köket med  mat och dryck i kombination.
Klicka på menyn för att även se vår Avsmakningsmeny samt Lilla menyn.
Vår kvällsmeny serveras
​​​​​​​Onsdag - Lördag
​​​​​​​kl 17 - sent 

Evenemangskvällar

Vi serverar givetvis vår goda mat även kvällstid i samband med olika evenemang i vår stora sal VATTEN.

Catering

Vår ambition är att i hemmet såväl som hos företag återskapa känsla för hantverket som i vår restaurang.
Tillsammans med Er utformar vi en meny baserad på de idéer som vi representerar i restaurangen.
Vi kan erbjuda allt från en totalupplevelse från den privata grillfesten till det stora företags evenmanget.
År 2015 hade vi äran att komponera en meny som representerade Gävleborgs län på den svenska ambassaden i Helsingfors. Temat för detta tillfälle var hav, lantbruk och skog. Allt med lokala produkter i samarbete med lokala producenter. Det serverades 9 plockrätter för 500 personer.

Har du frågor om menyn eller vår restaurang i allmänhet, kanske ett större sällskap som vill äta,
ring oss eller maila till matochdryck@soderskalla.se

VÄLKOMMEN ATT BOKA
Boka bord i restaurangen på 026-61 38 00 / matochdryck@soderskalla.se