Behandlingar

Gunilla Thegel - Din Kiropraktor i Gävle

gunillagunilla
gunilla
Mitt namn är Gunilla Thegel och jag är legitimerad Kiropraktor och utbildad akupunktör. Jag är specialist på smärtproblem i rörelseapparaten. Mina behandlingsmetoder är kiropraktik eller akupunktur. Jag har lång erfarenhet av att jobba med människor och har jobbat som kiropraktor i 15 år.

Vanliga sökorsaker som jag behandlar är:

Ryggvärk, ischias, nacksmärtor, huvudvärk, stelhet/smärta i bröstryggen, axel/arm smärta,tennisarmbåge ,knä/fot smärtor. Jag hjälper även dig med stressrelaterade besvär, klimakteriebesvär och graviditets relaterande besvär . 

Jag har min mottagning en trappa upp inne på Söders Källa och tar emot dig med akuta besvär eller i förebyggande syfte.Bokning av tid till Din Kiropraktor Gävle gör du lättast på 026-4551966 eller www.dinkiropraktorgavle.se (finns det ingen ledig tid online så är du välkommen att ringa så hittar vi en tid till dig)

Oblique Fitness

  • malin-massage21
  • sebbe-massage21
Svensk klassisk massage
Djupgående svensk klassisk massage med triggerpunktsbehandling. Den svenska klassiska massagen hjälper att öka cirkulationen i kroppen samt att bli mer avslappnad. Vi erbjuder allt ifrån en hård, djupgående behandling till en mjukare avslappningsmassage, helt beroende på individuella behov och egen önskan.

Gravidmassage
Massage under graviditeten hjälper kroppen att slappna av och skapar lugnande hormoner i kroppen som även ditt barn får ta del av. Vi har en specialbänk med hål för magen som gör att du hos oss kan ligga på mage och slappna av i ryggen, vilket många har längtat efter en bit in i graviditeten.

Kontakt: 
Malin Dalkarls - 076 313 73 97
Sebastian Borensjö - 076 947 94 56
​​​​​​​www.ObliqueFitness.se

Gästriklands osteopatklinik

MG2MG2
MG2
Ceymor Forslund, Osteopat D.O. – Gästriklands Osteopatklinik AB Osteopati brukar kallas för manuell medicin, mina behandlingar har visats ge mycket goda resultat på många olika typer av problem, nedan följer några exempel; Höftledsartros, trochanterit, lymfödem, smärtor/obehag/cirkulationsstörning efter kirurgiska ingrepp, underbett, käkledsproblem, whiplash, yrsel, migrän, huvudvärk, ischias, diskbråck, foglossning, karpaltunnelsyndrom, thoracic outlet syndrom, tennisarmbåge, musarm, knä och axelsmärta, irritable bowel syndrome, menstruationssmärtor, stress och kroniska inflammationer.
I min osteopatiska behandling står understödjande av lymfatisk cirkulation, återställning av kroppens Ph-värde och optimering av kroppslig mekanik i fokus då dessa är faktorer som stödjer självläkning
och hälsa. 

Förutom att ha väldigt goda behandlingsresultat så brukar en osteopatisk behandling vara mycket behaglig och avslappnande.

Välkommen att boka din tid!
SMS/RING: 0730448448
Gastriklandsosteopat.se
FB: Gästriklands Osteopatklinik