restaurangent2restaurangent2
restaurangent2

Gävle’s ekologiska restaurang

Ekologiskt och närproducerat?

Vi försöker till största möjliga mån köpa våra råvaror från närliggande producenter, och lägger stor vikt vid att våra råvaror ska vara ekologiska och fria från bekämpningsmedel och besprutning. När det gäller vår dryck är vi stolta över att säga att alla våra drycker är hållbart producerade allt från vin och öl till lättdrycker.

 

Lunchmeny

Under lunchen så kan du avnjuta dagliga specialiteter från vårt kök med tillhörande salladsbord, soppa, hembakt bröd och ekologiskt smör. Vi erbjuder även alltid vegetariska och fiskalternativ.

VÄLKOMMEN IN
ÖPPETTIDER
Fr.o.m Vecka 33 har vi lunchöppet Måndag - Fredag kl 11-14 

Kvällsmeny

Välkomna att prova vår nya meny med fokus på det naturliga köket med  mat och dryck i kombination.
Klicka på Vårmenyn för att även se vår Avsmakningsmeny samt Lilla menyn.

Ny HöstMeny från 27/9!!
HÖSTPREMIÄR 6 september!! I samarbete med Gasta Comedy har vi varje onsdag stand-up i Stora Eventsalen. Boka matbiljett via oss. 130st matbiljetter kommer att finnas med en speciell COMEDY MENY- 150kr
Hamburgare av nötkött från Faringe kött, med mild brieost från Åsas ost i Storvik. Till det serveras tryffelmajonäs, sallad, picklad lök, saltgurka, coleslaw och vitlöksrostade rotsaker. Hamburgaren serveras medium stekt
VÄLKOMMEN ATT BOKA
BORD PÅ 026-61 38 00 / matochdryck@soderskalla.se

Fr.o.m Vecka 33 serveras vår kvällsmeny Onsdag - Lördag
​​​​​​​kl 17 - sent 

Boka ditt bord på 026 613800 / matochdryck@soderskalla.se

CATERING

Vår ambition är att i hemmet såväl som hos företag återskapa känsla för hantverket som i vår restaurang.
Tillsammans med Er utformar vi en meny baserad på de idéer som vi representerar i restaurangen.
Vi kan erbjuda allt från en totalupplevelse från den privata grillfesten till det stora företags evenmanget.
År 2015 hade vi äran att komponera en meny som representerade Gävleborgs län på den svenska ambassaden i Helsingfors. Temat för detta tillfälle var hav, lantbruk och skog. Allt med lokala produkter i samarbete med lokala producenter. Det serverades 9 plockrätter för 500 personer.

Har du frågor om menyn eller vår restaurang i allmänhet, kanske ett större sällskap som vill äta,
ring oss eller maila till matochdryck@soderskalla.se